Når du oppretter et kurs må du fylle ut de seks trinnene i "Kursoppsett" før du kan begynne å jobbe med innholdet ditt. Trinn 1 er "Kursoversikt". Denne infoen blir brukt i listen over kurs på siden din, samt øverst på kursets forside.

Merk: Alt dette kan du gå tilbake og endre på i ettertid.

KURSNAVN

Navnet på kurset ditt.

KURSUTDRAG

Her skriver du en veldig kort setning om kursets innhold. Denne må være veldig kort for å være synlig.

FORSIDEBILDE

Bildet som blir synlig i listen over kurs på siden din. Et kvadratisk bilde fungerer best her (bilder over 1000px i brede og høyde er best). Hvis man bruker veldig forskjellige størrelser på FORSIDEBILDER i de forskjellige kurs, vil dette se litt rotet ut på kursoversikten.

Trykk "Bla gjennom" og velg mellom å laste opp et nytt bilde, eller bruke et du allerede har lastet opp til mediebiblioteket ditt

Slik vil kurset se ut i kursoversikten din:

KURSKATEGORI

Om du har mange kurs på siden din kan du her lage kategorier som du sorterer de under. Mer kategorien du ønsker legge kurset under.

Trykk "Administrer kategoriene" for å lage flere kategorier. Her får du opp en egen side hvor du kan legge til, endre eller fjerne kategorier. Trykk "tilbake" i nettleseren din etter du har opprettet kategorien.

KURSSPRÅK

Skriv inn hvilke(t) språk kurset ditt er i.

Trinn 2 - Kursbeskrivelsen

Trinn 3 - Instruktører

Trinn 4 - Kursdatoer

Trinn 5 – Klasser, diskusjon & arbeidsbok