Kurset må ha en eller flere instruktører. Instruktørene får full tilgang til redigering, arbeidsbøker og innstillinger på kurset du legger de inn i.

KURSINSTRUKTØR(ER)

Du må ha minst en instruktør i hvert kurs. Om den aktuelle instruktøren allerede er registrert på siden kan du velge personen fra nedtrekksmenyen.

Om instruktøren ikke allerede er bruker på siden kan du "Invitere nye instruktører". Skriv inn fullt navn og e-post adresse for den aktuelle personen, og denne vil motta en e-post med instrukser for å bli instruktør.

Merk: Invitasjonen er bundet til e-post adressen du skriver i invitasjonen. Om den potensielle instruktøren registrer seg med en annen e-post-adresse vil han/hun ikke legges til som instruktør. Du må da gå inn på nytt og legge instruktøren inn manuelt fra nedrekksmenyen.

E-posten den potensielle instruktøren mottar ser slik ut:

Trinn 1 - Kursoversikt

Trinn 4 - Kursdatoer

Trinn 5 – Klasser, diskusjon & arbeidsbok