Her velger du klassestørrelse, mulighet for intern diskusjon, og deltakerens mulighet til å se sine egne resultater.

BEGRENS KLASSESTØRRELSE

Her velger du maks antall deltakere av kurset, om du ønsker å begrense antallet i et kurs. Dette kan være gunstig om det en instruktør som skal følge opp og lede deltakerne. Når antallet er nådd stenges kurset for nye deltakere.

Fjern merket om du ønsker ubegrenset antall deltakere.

TILLAT KURSDISKUSJON

Kursdiskusjonen gir deltakerne muligheten til å snakke med hverandre og med instruktør(er) / tilrettelegger(e). Dette er et enkelt diskusjonsforum hvor en kan stille spørsmål og gi svar; alt synlig for resten av klassen.

Slik ser et spørsmål i kursdiskusjonen ut:

ARBEIDSBOK

Arbeidsbok gir deltakeren muligheten til å se progresjonen sin og alle svarene de har gitt gjennom kurset og den eventuelle karakteren som er gitt. Slik ser arbeidsboken ut i kurset:

Slik kan en arbeidsbok se ut:

Trinn 1 - Kursoversikt

Trinn 2 - Kursbeskrivelsen

Trinn 3 - Instruktører