TEKST er et passivt element hvor du kan legge ut tekst-innhold. Innholdet kan formateres med skrifttyper, størrelser, uthevinger, punkter og tilsvarende grunnleggende formateringsvalg. Du har også mulighet til å legge bilder inn i teksten ved å trykke "Legg til media".

Vi anbefaler å dele opp tekstene dine i avsnitt med luft imellom. Tekst på skjerm føles lengre å lese enn en fysisk bok eller hefte ville gjort, så tenk på lesbarhet når du lager kursinnholdet ditt. Bruk nettaviser til inspirasjon for å gjøre teksten lesbar.

SYNLIG

Formateringen er som standard satt til fanen "Synlig". Du kan her redigere teksten som du ville gjort i et vanlig tekstbehandlingsprogram, og innholdet ditt vil se tilnærmet likt ut i tekstbehandleren som det vil se ut i det endelige kurset.

HTML KODE

Velg HTML kode kun om du ønsker full kontroll over teksten din. Dette anbefales ikke om du ikke har erfaring med dette og vet hva du gjør.