BILDE er et passivt element hvor du kan legge ut et bilde som innhold / illustrasjon i kurset ditt.

Vi anbefaler å bruke bilder aktivt for å dele opp tekstinnhold, da tekster lett føles lengre på en skjerm enn det ville gjort i en bok eller et hefte.

LAST OPP ET BILDE

Trykk på "Bla gjennom", velg fanen "Last opp filer", trykk på knappen "Velg filer", og finn bildet du ønsker å bruke på datamaskinen din. Når bildet er lastet opp trykker du på "Sett inn i innlegg" for å legge bildet ditt inn i kurselementet.

LEGG INN LENKE TIL BILDE

I tekstfeltet under "Angi en URL-adresse eller søke etter et bilde" kan du lime inn nettadressen til det aktuelle bildet du ønsker å bruke i kurset ditt. Husk å sjekke bildets rettigheter før du bruker det som eget innhold.

LEGG TIL TEKST

En eget felt med din valgte tekst vil dukke opp under bildet på kurssiden din.

• Tekst fra filen: Om bildefilen allerede har en "Bildetekst" vil denne dukke opp automatisk her.
  • Egendefinert tekst: Skriv din egen tekst til feltet under bildet.

Slik ser bildeteksten ut i kurset: