VIDEO er et passivt element hvor du kan laste opp eller lenke til en video som innhold i kurset ditt.

Skriv TITTEL for elementet, og kryss av "Vis tittelen i modulvisning" om du ønsker at tittelen skal være synlig for kursets deltakere. Skriv uansett tittel på elementet, så det blir lettere å gjenkjenne i ettertid.

Under VIDEOKILDE kan du velge "Bla igjennom" om du vil laste opp en video fra datamaskinen din (merk: her er det begrensning på størrelse), eller om du vil lenke til en video som allerede er lastet opp et annet sted på internett, som Youtube eller Vimeo. Kopier adressen i nettleseren din når du har funnet videoen din på en av disse sidene, og kopier denne addressen inn som videokilde i kurset ditt.

LEGG TIL TEKST er et eget felt med din valgte tekst vil dukke opp under bildet på kurssiden din.

• Tekst fra filen: Om videofilen allerede har en "videotekst" vil denne dukke opp automatisk her.
  • Egendefinert tekst: Skriv din egen tekst til feltet under videoen.

Ved å krysse av på SKJUL RELATERTE VIDEOER fjerner du reklamen for andre videoer som dukker opp når din video er ferdig i henholdsvis Youtube eller Vimeo. Du kan ikke styre hva som skal dukke opp videre i Youtube, da dette er forskjellige hos individuelle brukere, derfor anbefaler vi å krysse av her.

Slik ser videoen ut i kurset: