Første melding

Velkommen! Det ser ut som dette kan være første gangen du bruker verktøyet. Ønsker du å ta en tur?

Annen melding

Velg en mal

Komme i gang ved å velge en oppsettsmal for å tilpasse, eller bygge en side fra bunnen av ved å velge malen tomt oppsett.

Tredje melding

Velg

Legge til flere kolonner, justere mellomrom, legge til bakgrunner og mer ved å dra og slippe rad oppsett på siden.

Fjerde melding

Legg til innhold

Legge til nytt innhold ved å dra og slippe moduler eller widgets i layoutarbeidene rad eller opprette en ny rad layout.

Femte melding

Innhold

Beveg musepekeren over rader, kolonner eller moduler å redigere og arbeide interaktivt med dem..

Sjete melding

Innhold

Bruke handlingsknappene å flytte, redigere, kopiere eller slette rader, kolonner og moduler.

7 melding

Legge til mer innhold

Bruk Legg til innhold knappen åpne innhold-panelet og legge til nye rad oppsett, moduler eller widgets.

8 melding

Endre maler

Bruke knappen maler å velge en ny mal eller føye en i oppsettet. Legge inn en ny mal på slutten av din eksisterende sideinnhold.

melding 9

Nyttige verktøy

Verktøy-knappen lar deg lagre en mal, duplisere et oppsett, redigere innstillingene for et oppsett eller redigere de globale innstillingene.

Melding 10

Publisere endringene

Når du er ferdig, publisert Klikk knappen gjort å publisere endringene, lagre en kladd eller vende tilbake til sist tilstand.

Melding 11

La oss få bygningen!

Nå som du vet grunnleggende, er du klar til å begynne å bygge! Hvis noen gang du trenger hjelp, klikker du hjelpeikonet øverst til høyre i Hjelp-menyen. Fornøyd Bygg!

Kom i gang