Hvordan og hva sender du ut til dine kurs deltakere?

Der er flere måter å registere brukere på (Se mer på Trinn 6) Den mest brukte er å sende alle kursdeltakere en mail.

Denne mail kunne se slik ut:

Velkommen til kurs

1. Gå til kurs linken: https://xpand.simplylearn.no/mine-kurs/effektive-ledergrupper/

2. Klikk på ”Meld deg på nå”

3. Opprett bruker.  Eller login med en bruker konto du har fra før.

4. Du vil da få melding om at du skal skrive inn påmeldingspassord fx: TestPassord

5. Du vil da få opp: Du er påmeldt.
    Gratulerer! Du er registrert. Klikk under for å sette i gang.

6. Klikk på linken for å komme til moduler.