Det er 4 måter du kan gjøre dette på.

1. Du kan skrive en mail til hjelp@simplylearn.no og en ny sak vil bli opprettet.
  2. Opprett en SAK, med å klikk på "Sign up for your Support account", eller logg inn med din allerede support konto.
  3. Ønsker du hurtig hjelp kan du søke i alle vår hjelpe artikler med å logge inn.
  4. Ring på vårt support nummer 92111089

Vi anbefaler du ta scrrenshot og gjerne en video av problemet. Har du ikke noe program det kan dette anbefaler vi gratis programmet Jing som du kan laste ned her

Vær oppmerksom på at prisen brukerstøtte avhenger av ditt abonnement og avtale med Simplylearn AS.

Har du ikke en fast avtale er prisen 900kr. i timen, hvor vi teller pr. min. (15kr. pr. min).